Zo werkt een sim only abonnement
, / 227 0

Zo werkt een sim only abonnement

SHARE
Home Geen categorie Zo werkt een sim only abonnement

Om te beginnen, dit is hoe een Sim only 1 jaar  abonnement werkt. Voor de meeste mobiele bedrijven heb je een bepaald aantal minuten dat je per maand kunt gebruiken. Je kunt voor een extra prijs extra minuten kopen, maar dat kan duur worden. Met een SIM-only abonnement hoef je die extra minuten niet te kopen. Je betaalt voor jouw minuten met behulp van jouw mobiele abonnement. Telkens wanneer je aan de telefoon bent, brengt de mobiele dienst je een premium tarief in rekening. Dit betekent dat je minuten gratis zijn. Maar je betaalt jouw minuten op de lange termijn wanneer je ze gebruikt. Als je extra minuten nodig heeft, kun je deze tegen een lager tarief kopen dan je normaal zou betalen. Wanneer je de limiet overschrijdt, bel je gewoon op en vraagt ​​je om terugbetaling.

Dit is hoe een SIM-only abonnement werkt.

Hiermee kunt je  minuten gebruiken zoals je minuten gebruikt, gedurende een bepaald aantal maanden. Je kunt dan overstappen naar een andere provider en een nieuw abonnement krijgen. De hele tijd dat je  aan de telefoon bent, kun je  kiezen welke provider je  wilt gebruiken. Dan betaal je je vergoeding. Je betaalt geen maandelijkse vergoeding, zoals bij een traditioneel gsm-abonnement. Deze abonnementen kunnen goedkoper zijn dan service bij andere bedrijven. Je kunt een paar euro per maand besparen. Het is de moeite waard om de kosten van het bellen naar een normaal gsm-abonnement te verlagen.

Een basis abonnement

Het meeste basisplan geeft je twee, drie of vier keer de minuten als een normaal plan. Het mooiste is dat je er niet voor betaalt, zoals je bij de andere vervoerders wel doet.  Je betaalt gewoon jouw minuten. Om van de ene aanbieder naar de andere over te stappen, kunt u uw abonnement wijzigen. Bij de meeste aanbieders kun je overstappen op een nieuwe aanbieder. Sommige niet, dus je moet dit aan jouw aanbieder vragen.

Betaal niet voor een onnodige telefoon

Vooral wanneer je nog een goed toestel hebt is het niet nodig om een ander toestel te nemen. Het is dan mogelijk om met het oude toestel te kiezen voor een sim only abonnement. Het is ideaal om zo te besparen op de maandelijkse kosten. Er zijn veel mogelijkheden en opties om van te genieten. Kijk naar de mogelijkheden om te zien welke opties er allemaal zijn. Er zijn veel verschillende sim only aanbieders in ons land. Kies daarom altijd de beste voor jouw situatie.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.