Home Samsung Galaxy S5 algemeen Waarom mag je de Samsung Galaxy S5 niet missen?

Waarom mag je de Samsung Galaxy S5 niet missen?

SHARE
, / 2963 0
Waarom mag je de Samsung Galaxy S5 niet missen?

Sinds jaar en dag is Samsung een begrip in de telecom wereld, met fantastische toestellen in de afgelopen jaren. Ieder jaar weer komt Samsung met één high-end toptoestel op de markt, wat het zogenaamde paradepaardje moet zijn. In telecom vaktermen wordt dit ook wel het “vlaggenschip” genoemd. Met de komst van de Samsung Galaxy S5 is dat dit jaar niet anders. Het toestel is met recht één van de beste smartphones van dit moment. In dit artikel lees je waarom je de Samsung Galaxy S5 absoluut niet mag missen!

Allereerst willen we het over de camera hebben. De camera van de Samsung Galaxy S5 is namelijk ge-wel-dig! De S5 is namelijk uitgerust met een camera van maar liefst 16 megapixel! Daarmee blaast hij alle andere concurrenten zonder moeite omver. De camera past zich automatisch aan op lichtomstandigheden en is uitgerust met professionele camera functionaliteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de 0,3 seconden autofocus! Ook kun je perfecte filmpjes HD- filmpjes maken met de camera. De kwaliteit is werkelijkwaar verbluffend te noemen.

De Samsung Galaxy S5 is daarnaast water- en stofdicht. Tests hebben uitgewezen dat we dit ook absoluut in de meest letterlijke zin van het woord kunnen nemen. Wees dus niet bang voor een hoosbui als je de Galaxy S5 op de fiets in de broekzak hebt zitten, of raak niet in paniek als je de Galaxy S5 per ongeluk in de wc laat vallen, hij kan het hebben! Het toestel is nu ook toegankelijk geworden voor bouwvakkers, aangezien het toestel ook stofbestendig is.

De energiebesparende functie op de Samsung Galaxy S5 is ook indrukwekkend te noemen. Het is namelijk mogelijk om de “Ultra Power Saving-modus” in te schakelen. Wanneer je deze functie inschakelt, worden alle overbodige functies direct uitgeschakeld. Op deze manier wordt je accuduur in één klap aanzienlijk vergroot. Hoe lang zul je denken? Het toestel gaat in de “Ultra Power Saving-Modus” maar liefst 12 dagen mee! Een erg handige functie wanneer het echt nodig is om zuinig te zijn met je accu.

Tot slot is er het indrukwekkende beeldscherm van de Samsung Galaxy S5, de Full HD Super AMOLED. We kunnen met zekerheid zeggen dat dit scherm één van de beste schermen ter wereld is. Het beeldscherm is tegenwoordig één van de meest essentiële onderdelen op een smartphone, aangezien alle prestaties van het toestel vallen of staan met het beeldscherm. Het display van de Galaxy S5 is fantastisch.

Waarschijnlijk is het inmiddels wel duidelijk waarom je de Samsung Galaxy S5 niet mag missen. Veel plezier!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.