Home Onderhoud Voeding voor je laptop

Wat een laptop van een computer onderscheidt is niet de grootte van het scherm of het gewicht, maar de batterij. Zonder een goedwerkende accu biedt een laptop weinig voordeel. Helaas gaat de accu van een laptop veel korter mee dan de laptop zelf. De accu begint soms na anderhalf jaar al een stuk minder goed te werken en begeeft het na zo’n 3 jaar vaak volledig. Hier kan niet veel aan gedaan worden omdat accu’s nou eenmaal van nature slijten en simpelweg niet langer meegaan. Er dan niet anders op dan om een nieuwe accu te kopen.

werkplek

Kan het goedkoper?

Het is je misschien al opgevallen dat laptopaccu’s aardig prijzig kunnen uitvallen. Als je laptop nog in goede staat is, is het zonde om een nieuwe te kopen of deze altijd in het stopcontact te moeten hebben. Een goede oplossing zijn kloonaccu’s. Dit is geen officiële accu en kost vaak minder dan de helft. Het idee bestaat dat kloonaccu’s minder goed zijn, maar dit hoeft niet zo te zijn. Kloonaccu’s kunnen met dezelfde materialen en richtlijnen worden gefabriceerd. Soms worden ze zelfs in dezelfde fabriek geproduceerd. Dit is helaas niet altijd het geval, let er dus goed op dat er garantie op jouw accu zit.

Thuiswerken

Koop jouw accu bij dé accuspecialist

Laptopaccushop.nl biedt de juiste voeding voor jouw vertrouwde laptop. Deze webshop is een informatiepunt voor alles wat je wilt weten over je nieuwe aankoop. Je kan merken vergelijken en genieten van verschillende aanbiedingen en kortingscodes. Hier vind je een ruim assortiment, gratis verzending, altijd minimaal één jaar garantie en 14 dagen gratis uitproberen. Dit is een veilige plek om zowel originele als kloonaccu’s aan te schaffen.

Ook adapters gaan niet eeuwig mee

Een andere hindernis waar je met de tijd tegenaan stuit, is een adapter die niet meer goed oplaadt of het zelfs helemaal niet meer doet. Kabels kunnen stukgaan wanneer ze vaak opgerold vervoerd worden. Ook de adapter is op een gegeven moment dus aan vervanging toe. Laptopaccushop.nl biedt hetzelfde ruime assortiment aan originele en adapters vinden, makkelijk te vinden op de website, met één jaar garantie en gratis verzending.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.