Home Samsung Galaxy S5 verkoop Verkoop Galaxy S5 van start gegaan!

Verkoop Galaxy S5 van start gegaan!

SHARE
, / 2329 0
Verkoop Galaxy S5 van start gegaan!

Vandaag is na lang wachten dan eindelijk de nieuwe Samsung Galaxy S5 in de verkoop gegaan, hét nieuwe topmodel van Samsung! Daarmee heeft de ellenlange en heftige concurrentiestrijd tussen Apple en Samsung vandaag een nieuwe wending gekregen. Waar Apple eerder was met het uitbrengen van de nieuwste parel in de iPhone collectie, komt Samsung daar nu keihard overheen met de lancering van de Samsung Galaxy S5. Het kan niet anders zijn dan dat Apple dit in de verkoop van de iPhone 5s gaat voelen, aangezien de Galaxy S5 ook erg veel te bieden heeft.

De lancering van de Galaxy S5 lijkt voor Samsung op een goed moment te komen, aangezien de omzetcijfers van de eerste maanden van 2014 erg tegenvallend waren. De winst daalde en dat voor het tweede opvolgende kwartaal. Samsung hoopt met de S5 weer de stijgende lijn terug te vinden.

De Samsung Galaxy S5 is natuurlijk volop verkrijgbaar in combinatie met abonnement, maar is natuurlijk ook los verkrijgbaar. Voor een losse Galaxy S5 moet je echter wel wat dieper in de buidel tasten, aangezien het toestel los ongeveer 699 euro kost. De kans is groot dat je de Galaxy S5 gratis bij een abonnement kunt krijgen, afhankelijk van de hoogte van het abonnement natuurlijk.

Lange wachtrijen

De verkoop van de Samsung Galaxy S5 ging vandaag bij menig telecom winkel gepaard met lange wachtrijen en er lijkt dan ook veel belangstelling te zijn voor het toestel. Natuurlijk een prima signaal voor Samsung, aangezien het toestel nu al populair lijkt.

Wil je de nieuwe Samsung Galaxy S5 bestellen in combinatie met abonnement? Bekijk dan direct onze geselecteerde top abonnementen!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.