Home Samsung Galaxy S5 algemeen Samsung Galaxy S5 in het roze?!

Samsung Galaxy S5 in het roze?!

SHARE
, / 3773 0
Samsung Galaxy S5 in het roze?!

Waar Samsung al eerder heeft verrast als het gaat om kleuren voor hun high-end smartphone toestellen, lijkt het nu op een volgende niveau te belanden. De Samsung Galaxy S5 is in Japan op dit moment namelijk verkrijgbaar in het roze! De roze versie van de Galaxy S5 is op dit moment nog enkel verkrijgbaar in Japan en het is ook nog uiterst onzeker of de roze variant in andere landen beschikbaar komt.

Met het produceren van een roze Galaxy S5 speelt Samsung in op de vraag naar gekleurde toestellen. Met name een roze toestel zou wel eens een gat in de markt kunnen zijn en een gouden greep. De Samsung Galaxy S5 is op dit moment natuurlijk al in het wit, zwart, goud en blauw verkrijgbaar, maar met de roze kleur spreekt Samsung een specifieke doelgroep aan; vrouwen. En vrouwen houden over het algemeen van roze. De Samsung Galaxy S4 werd ook al in het roze aangekondigd, maar deze is helaas nooit verschenen. De S5 brengt hier eindelijk verandering in.

Het kan haast niet anders dan dat de Galaxy S5 roze ook naar Europa komt, aangezien het toestel nu al gewild is. Uiteraard houden we je op de hoogte.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.