Home Geen categorie Samsung Galaxy Fold – De toekomst van opvouwbare mobiele telefoons
Smartphone

Heb je de nieuwe opvouwbare Galaxy Fold van Samsung al gezien? Deze is op Unpacked 2019 onthuld. Galaxy Fold opvouwbare telefoon verschijnt mogelijk in verschillende kleuren. Opvallende details van de Galaxy Fold worden in een video getoond. Hij vouwt naar binnen toe voor de bescherming van het 7.3 display, wanneer de Galaxy Fold in een smartphone modus staat (volgens een woordvoerder van het bedrijf). Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Samsung Galaxy Fold? Wil je weten of er een toekomst is voor de mobiele telefoon? Lees dan hieronder verder en bekijk de video over de Galaxy Fold.

Samsung Fold.

Mobiele telefoons zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Jaren geleden was het ondenkbaar, wat je nu allemaal met een telefoon kan doen. Dan komt Samsung daar nog eens overheen met de opvouwbare Galaxy Fold. Wanneer je daarmee een e-book leest kun je het boek letterlijk dichtslaan. Je betaalt natuurlijk genoeg voor een telefoon die opvouwbaar en zo geavanceerd gemaakt is als de Galaxy Fold. Mogelijk vind je het de moeite waard en spaar je ervoor. Uiteraard wil je de Samsung Galaxy Fold dan ook met eigen ogen zien.

Het mooist is natuurlijk dat je elk detail zou kunnen zien. Samsung heeft daar gehoor aangegeven en toont in een video veel details. Ook laat het je geluiden horen zoals het dichtklappen van de telefoon. Wil je deze video bekijken? Klik dan hier. Het bekijken is zeker de moeite waard. Naast het opvouwbare heeft de smartphone nog veel meer te bieden. Het filmpje laat zien hoe je Samsung Fold op allerlei manieren kunt gebruiken.

Beperkte oplage Samsung Fold.

Er wordt nog een apart persevenement gehouden voor de definitieve lancering van de Galaxy Fold van Samsung. Eind april begin mei zal volgens onze bron de Galaxy Fold bij de winkels te verkrijgen zijn (nog niet in Nederland) en werd er medegedeeld dat de Galaxy Fold maar in een beperkte oplage beschikbaar komt. Of deze Galaxy Fold ook in Nederland te koop zal zijn? Het is bevestigd dat deze telefoon dadelijk ook in Nederland te koop is. De releasedatum en de prijs daarvan zijn nog niet bekend.

Naast de indrukwekkende Galaxy Fold zijn er nog veel meer interessante mobiele telefoons te koop. Wat dacht je van de Samsung Galaxy S5? Deze telefoon heeft briljante specificaties. Je kunt natuurlijk interesse hebben in meer dan één telefoon. Het is een aanschaf die je wel in je portemonnee gaat voelen. Daarom is het handig om meerdere telefoons te vergelijken. Lees hier meer over de Galaxy S5. Het is natuurlijk een hele andere telefoon dan de opvouwbare Galaxy Fold.

Samsung telefoon

Toekomst van opvouwbare mobiel.

De opvouwbare mobiel is dat de telefoon van de toekomst? Het opvouwbare van een telefoon lijkt handig, maar is dat ook zo? Wat zijn voordelen van een opvouwbare mobiel? Er zijn verschillen tussen de ene en andere opvouwbare mobiel. Royole introduceerde de eerste opvouwbare mobiel. De Flexpai genaamd, dit is een mobiel in tabletvorm die opgevouwen kan worden tot een klein boekje. Wil je weten welk soort opvouwbare mobiele telefoons nog meer op de markt te verkrijgen zijn, lees dan ook de andere blogs op onze website. De voordelen van opvouwbare telefoons zijn onder anderen:

  • makkelijk mee te nemen
  • uit te vouwen naar groot scherm en weer terug naar klein
  • geeft een gevoel van de toekomst
  • ziet er mooi en geavanceerd uit
Kortingen op mobiel en abonnementen.

Je blijft vaak dromen over die ene mobiel die je zo graag zou willen, maar niet kan betalen. Het sparen ervoor valt over het algemeen niet mee. Heb je eenmaal het geld bij elkaar kunnen sparen voor een opvouwbare mobiel, dan moet je ook nog een abonnement kunnen afsluiten. Ook dat kost weer geld, iets wat je niet zomaar hebt. Dan zijn kortingen en aanbiedingen vaak een uitkomst. Hoe weet je waar de kortingen te vinden zijn en hoe ben je erop tijd bij? Je kunt online zoeken naar aanbiedingen en kortingen op abonnementen en mobiel. Deze kun je vinden bij verschillende aanbieders van telefoons met abonnementen. Om je het wat makkelijker te maken met het zoeken naar kortingscodes en aanbiedingen, klik je hier. Je kunt daar allerlei kortingscodes vinden van verschillende telefoons en abonnementen aanbieders. Ben je op zoek naar aanbiedingen? Dan zul je die daar zeker vinden.

Foto maken met de telefoon

Abonnementen afsluiten.

Ben je van plan om een Galaxy Fold abonnement af te sluiten? Dan moet je nog even wachten, deze is momenteel nog niet verkrijgbaar in Nederland. Mogelijk kies je dan voor de Samsung Galaxy S5 met abonnement. Dit toestel is vrijwel bij alle Nederlandse telefoonaanbieders te koop. Je kunt een Samsung Galaxy S5 abonnement afsluiten die past bij je belgedrag. Je kiest zelf voor de bundels en de looptijd van het abonnement. Hoe weet je wat de beste deal is?

Wil je een Galaxy S5 prijsvergelijk en abonnement aanbiedingen ontdekken? Dan vind je deze hier. Het is altijd verstandig om abonnementen te vergelijken. Je betaald gauw teveel voor een abonnement als je geen vergelijk hebt gemaakt met andere aanbieders. Je kunt natuurlijk ook wachten met een abonnement afsluiten tot de Galaxy Fold in Nederland te verkrijgen is. Je kunt dan nog even door sparen, want goedkoop is deze niet. Je kunt je alvast aanmelden bij enkele providers met je e-mail. Je ontvangt dan bericht wanneer de Galaxy Fold verkrijgbaar is.

Tot slot.

De toekomst zal uitwijzen of een opvouwbare mobiel de telefoon van de toekomst is. Het is niet voor veel mensen weggelegd om zo een duur toestel te kunnen kopen. Het is aan jezelf hoeveel je ervoor over hebt om het geld bij elkaar te sparen. Kies je ervoor om niet op vakantie te gaan of geen auto te kopen. Zo geld uit te sparen voor een opvouwbare mobiel? Let dan op aanbiedingen en kortingscodes van telecomproviders, dat is verstandig. Wie weet is een opvouwbaar mobiel misschien niet de telefoon van de toekomst, maar wel jouw toekomstige telefoon.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.