Home Samsung Galaxy S5 prijs

Samsung Galaxy S5 prijs

De Samsung Galaxy S5 prijs zal voor een los toestel komen te liggen op 699 euro. Naar verloop van tijd zal de prijs van de Galaxy S5 natuurlijk dalen, maar dit kan een tijd gaan duren. Wanneer je straks profiteert van Galaxy S5 aanbiedingen, zal de prijs natuurlijk een stuk scherper zijn. Met een adviesprijs van 699 euro is de Samsung Galaxy S5 even duur als de Samsung Galaxy S4.

Voordat de prijs van de Samsung Galaxy S5 zal dalen, zijn we waarschijnlijk wel een aantal maanden verder. Prijzen van dergelijke top high-end toestellen liggen in de regel allemaal rond dezelfde prijs en blijven behoorlijk waardevast.

AanbiederPrijsOmschrijvingBekijk aanbieding
Belsimpel, Samsung Galaxy S5€ 440,00Samsung Galaxy S5 (Kleur naar keuze)Bekijk aanbieding
Studentmobiel, Galaxy S5€ 447,00Samsung Galaxy S5 (Kleur naar keuze)Bekijk aanbieding
GSMWijzer, partner in telefoons en abonnementen€ 447,00Samsung Galaxy S5 (Kleur naar keuze)Bekijk aanbieding
Nokia Lumia 630 kopen bij Typhone€ 544,95Samsung Galaxy S5 (Kleur naar keuze)Bekijk aanbieding

Wanneer je de Galaxy S5 wil aanschaffen heb je natuurlijk verschillende mogelijkheden. Je kunt het toestel los kopen voor de prijs van 699 euro, waarmee je niet vast zit aan een abonnement. Het enige nadeel is dat je een wat hogere prijs betaald voor de Samsung Galaxy S5, dan in vergelijking met een abonnement. Wanneer je het toestel in combinatie met een abonnement koopt, betaal je aanzienlijk minder. Je zit dan echter wel vast aan een abonnement, wat voor dergelijke top toestellen erg normaal is. De meeste mensen geven dan ook de voorkeur aan een Galaxy S5 in combinatie met abonnement. Binnen enkele maanden na uitkomst, zal het toestel waarschijnlijk al gratis zijn in combinatie met een abonnement.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest