Home Samsung Galaxy S5 algemeen Politie aan de haal met Galaxy S5?

Politie aan de haal met Galaxy S5?

SHARE
, / 3742 0
Politie aan de haal met Galaxy S5?

Jarenlang heeft de politie gebruik gemaakt van de BlackBerry, wat het algemene toestel was voor justitie. In enkele jaren tijd is de, destijds zo populaire BlackBerry, echter compleet naar de achtergrond gedrukt. Het toestel wordt nauwelijks meer verkocht, laat staan dat er nog veel spectaculaire BlackBerry toestellen op de markt komen. Dit is ook doorgedrongen bij de politie, aangezien zij mogelijk gaan overstappen op een nieuw toestel, jawel: de Samsung Galaxy S5.

Althans, dat weten anonieme bronnen op het internet te vermelden. Wat wel een feit is, is dat ze bij de politie druk doende zijn met het creëren van mobiele werkplekken. Dit willen ze doen in de vorm van smartphones, want tegenwoordig is een smartphone op zich al een soort mobiele werkplek. Door de vingerafdrukscanner lijkt de Galaxy S5 een zeer geschikt toestel te zijn. In hoeverre dit nieuws feitelijk juist is kunnen we niet zeggen, aangezien ze bij justitie alles ontkennen. Samsung zelf wil ook nog niet echt veel loslaten over deze geruchten.

Mocht het echter waar zijn dat er wordt gekozen voor de Samsung Galaxy S5, dan zal dit pas in 2015 gaan gebeuren. Kortom, we houden het in de gaten! Mocht je een agent toevallig zien lopen met een Galaxy S5, dan zou er wel eens sprake kunnen zijn van een testtraject.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.