Home Galaxy S5 functies Opmerkelijk: ingebouwde huil detector in Galaxy S5

Opmerkelijk: ingebouwde huil detector in Galaxy S5

SHARE
, / 7321 0
Opmerkelijk: ingebouwde huil detector in Galaxy S5

Het kan tegenwoordig haast niet gek genoeg als we het hebben over de nieuwste technische snufjes. Mensen kijken nergens meer raar van op. Toch komt Samsung op de nieuwe Galaxy S5 met een opmerkelijke nieuwe functionaliteit, een ingebouwde huil detector voor baby’s! De zogenoemde: Baby Crying Detector.

Deze nieuwe feature zit ingebouwd in de Samsung Galaxy S5 en is te vinden het toegankelijkheidsmenu. Het is voor een goed gebruik van deze functionaliteit wel belangrijk dat je je toestel binnen 1 meter afstand van de baby neerlegt. Daarnaast werkt de functie alleen in combinatie met de Samsung Gear. Op het moment dat je baby begint te huilen, ontvangt de Samsung Gear een signaaltje, middels een tril en en geluid. Erg handig natuurlijk, aangezien je niet altijd de babyfoon meeneemt.

Het is natuurlijk een handig hulpmiddel, maar natuurlijk niet meteen een vrijbrief om het huis te verlaten als de applicatie staat ingeschakeld. Dit zal niet werken en Samsung waarschuwt ook voor de mogelijke gevolgen. De applicatie heeft daarnaast geen enkele medische functie, maar dient puur als hulpmiddel, op bepaalde momenten.

Nadeel is zoals gezegd, dat je de functie alleen kunt gebruiken in combinatie met een Samsung Gear.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.