Home Samsung Galaxy S5 algemeen LOL: Samsung Galaxy S5 doet de ALS Ice Bucket Challenge

LOL: Samsung Galaxy S5 doet de ALS Ice Bucket Challenge

SHARE
, / 6654 0

Je kon er deze maand eigenlijk haast niet omheen, tenzij je vergeten bent om je internetrekening te betalen, maar de ALS Ice Bucket Challenge is een grote hit op internet. Zowel bekendheden van over de hele wereld, als niet bekendheden van over de hele wereld doen mee aan de uitdaging, waarbij het de bedoeling is om een bak met ijskoud water over je hoofd te gooien. Dit alles om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de spierziekte ALS. Voordat het ijskoude water over je hoofd wordt gegooid, is het de bedoeling om een aantal andere mensen te “nomineren” voor deze uitdaging. Wanneer zij niet besluiten om de uitdaging aan te nemen, “moeten” zij geld overmaken naar de stichting ALS. Het is een understatement dat de Ice Bucket Challenge “viral” is gegaan, aangezien het op dit moment werkelijk iedereen bezig houdt.

Samsung heeft zojuist besloten om ook deel te nemen aan de Ice Bucket Challenge met de Galaxy S5. Een marketing actie van Samsung, waarbij het nog maar eens te meer laat zien dat de Galaxy S5 zelfs bestand is tegen het koudste water. Grappig is het feit dat de Galaxy S5, niet- waterdichte toestellen als de iPhone 5s, HTC One M8 en Nokia Lumia 930 nomineert voor dezelfde uitdaging.

Een slimme actie van Samsung om de concurrentie enigszins voor schut te zetten. Zelfs al zouden deze toestellen een snelle onderdompeling in koud water misschien kunnen overleven, de fabrikanten zouden er niet erg om staan te springen om hier video’s van te verspreiden.

In de tussentijd staat Sony waarschijnlijk al klaar met een goed gevulde Ice Bucket, om te wachten op een nominatie voor de Sony Xperia Z2.

Bekijk de video hieronder:

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.