Home Samsung Galaxy S5 verkoop Galaxy S5 vanaf 11 april verkrijgbaar bij T-Mobile

Galaxy S5 vanaf 11 april verkrijgbaar bij T-Mobile

SHARE
, / 2337 0
Galaxy S5 vanaf 11 april verkrijgbaar bij T-Mobile

Zoals inmiddels bekend, zal de verkoop van de Samsung Galaxy S5 vanaf aanstaande vrijdag 11 april officieel van start gaan. Zo ook bij de bekende Nederlandse telecom provider T-Mobile. De Galaxy S5 zal te koop zijn op de officiele T-Mobile website, maar ook in de vele fysieke winkels door het land. Zolang de voorraad strekt natuurlijk. T-Mobile staat er om bekend om bij de lancering van grootste toestellen, te stunten met spectaculaire kortingen. Houdt de aanbiedingen T-Mobile dan ook goed in de gaten, aangezien de kans groot is dat je een fikse bundel korting tegemoet kunt zien.

Naast tal van online aanbiedingen, zullen ook de winkels er op los stunten. Wat te denken van de T-Mobile winkels in de grote steden in de Randstad, waar speciale Samsung stores open zullen gaan. Deze Samsung winkels zullen speciaal worden opgezet voor de verkoop van de Galaxy S5, maar ook bijvoorbeeld voor het uitproberen van de nieuwe Samsung Gear Fit. De Samsung Gear Fit is namelijk nauw verbonden met de Galaxy S5, welke in combinatie tot mooie dingen in staat zijn. Met name als het gaat om het checken van de gezondheid.

Voordelen van T-Mobile

T-Mobile biedt haar klanten vele interessante voordelen. Klanten profiteren allereerst van het super snelle 4G netwerk van T-Mobile, welke zorgt voor razendsnel internet. Alles draait vele malen stabieler, waardoor je het optimale uit je nieuwe S5 smartphone kunt halen. Daarnaast kun je bij T-Mobile natuurlijk zelf je abonnementen samenstellen, het zogenoemde “stel samen” principe. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

T-Mobile Nederland

T-Mobile is niet meer weg te denken als Nederlandse telecom provider en is met ruim 4 miljoen klanten één van de grootste Nederlandse telecom netwerken. Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen bij T-Mobile slagen voor al hun mobiele wensen.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.