Home Geen categorie De Samsung Galaxy S5 binnen je gezin

De Samsung galaxy s5 is momenteel niet meer weg te denken binnen het gezin. Deze stoere telefoon wordt vaak gebruikt om de kinderen een eerste ervaring met een mobiel te bieden. Het zal met vallen en stoten gaan, maar al doende zullen je kinderen leren, en gaan ze na een tijdje op een verantwoorde manier met hun Samsung Galaxy S5 om. Als ouders kun je dan weer gerust ademhalen en doorgaan met de rest van de opvoeding. Want die stopt nooit! Kinderen zullen altijd bijsturing nodig hebben om de juiste keuzes te maken. En daarbij kan Gezinnig je uitstekend helpen.

Wanneer krijgt je kind zijn eerste S5

Tegenwoordig krijgen kinderen steeds vroeger hun eerste mobiel. Het is zeer gebruikelijk dat

je kind zijn of haar eerste mobiel krijgt als wanneer ze naar de middelbare school gaan. Ze zijn nu altijd bereikbaar wat wel een prettig gevoel oplevert bij ouders. Alleen is nu nog de vraag welke mobiel gaat het worden? Misschien is de Samsung Galaxy S5 wel het meest geschikt. Er zit een goede camera op met 16 megapixels. Wel belangrijk met alle apps als Instagram en Snapchat die draaien om de foto’s. De telefoon is waterdicht! Misschien wel een heel belangrijk punt met de soms onhandige kinderen. De kans op waterschade wordt hierdoor erg verminderd. Een laatste pluspunt van de S5 is de lange batterijduur. Dat je kind een mobiel heeft om bereikbaar te zijn is belangrijk, maar een goede batterij is minstens zo belangrijk. Hiermee voorkom je dat de kinderen niet bereikbaar zijn, omdat de batterij alweer leeg is. Met de Galaxy S5 zal dit probleem tot het verleden behoren.

Kinderen op mobielWat vinden moeders van Gezinnig

Gezinnig is een prima website met goede tips en producten om het voor jullie ouders wat gemakkelijker te maken. Onder andere over het gebruik van de mobiele telefoon onder kinderen. Naast de handig blogs die vol staan met tips hebben wij ook een groot assortiment met handige producten die zeker hun bijdrage leveren in het gezin. Denk hierbij aan handige planners of leuke voorleesboekjes. Ondertussen zijn er al veel moeders geweest die geshopt hebben bij Gezinnig. Benieuwd wat zij van ons vinden. Ontdek hun Gezinnig review! En laat je overtuigen door andere moeder. Van moeders, voor moeders!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.