De accu van je smartphone vervangen
, / 83 0

De accu van je smartphone vervangen

SHARE
Home Geen categorie De accu van je smartphone vervangen

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone, en kan eigenlijk niet meer zonder. Maar wat nu als je batterij ineens heel snel leegloopt? Dan kun je halverwege de dag je telefoon opeens niet meer gebruiken, en moet je weer een oplader en stopcontact zoeken… De accu van een smartphone is namelijk een zwak punt dat nog wel eens voor problemen zorgt. Het vervangen van je smartphone is zonde, en ook nog eens erg duur. Daarom is het slim je accu te vervangen, maar hoe doe je dat?

Een nieuwe accu voor je smartphone kopen

Voor de meeste smartphones kun je online een nieuwe accu kopen, en deze zelf heel simpel vervangen. Als je er niets over kunt vinden in de gebruiksaanwijzing van je telefoon, zijn er genoeg filmpjes online die je precies laten zien hoe het moet. Ook wanneer je nog nooit je telefoon hebt geopend kun je je accu makkelijk zelf vervangen.

Maar om dit te kunnen doen moet je natuurlijk wel eerst een smartphone accu bestellen. Dit doe je simpelweg online voor maar een paar euro. Zo zijn er al accu’s voor maar € 6,50. 

Je smartphone onderweg opladen met een adapter

Ook met een nieuwe accu is je telefoon soms snel leeg. Vooral wanneer je spelletjes speelt, met video belt of bijvoorbeeld video’s kijkt zal je smartphone het niet de hele dag volhouden. Om te voorkomen dat je telefoon opeens uit gaat kun je deze het beste in de auto opladen, bijvoorbeeld onderweg naar je werk, naar school of op vakantie. Hiervoor gebruik je een speciale telefoon adapter. Je bent zo’n 2 à 6 euro kwijt voor een adapter, afhankelijk van het type. Zo heb je modellen waarmee je 2 telefoons tegelijk oplaadt, erg handig voor op vakantie, of adapters met een haspelkabel, waardoor je je oplaadkabel niet mee hoeft te nemen.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.