Home Samsung Galaxy S5 algemeen Aanklacht Samsung na negatief bericht krant

Aanklacht Samsung na negatief bericht krant

SHARE
, / 2686 0
Aanklacht Samsung na negatief bericht krant

Samsung doet er werkgelijk waar alles aan om de nieuwe Samsung Galaxy S5 een daverend succes te laten worden, zonder daar op enige wijze voor terug te deinzen. Zo komen diverse bronnen naar buiten met het verhaal dat Samsung een slordige 3 ton! eist van een krant in Korea die zich negatief heeft uitgelaten over de Samsung Galaxy S5.

De bekende en betrouwbare blog Appleinsider.com brengt een citaat naar buiten, waaruit duidelijk wordt dat het gaat om het Koreaanse Electronic Times, die aangeklaagd wordt door Samsung. Met name moest de camera van de Galaxy S5 het bij de Electronic Times ontgelden. Het zou volgens Samsung gaan om onjuiste feiten, wat de Electronic Times op haar beurt weer bestrijdt. Kortom, een juridische procedure die hierop zal gaan volgen.

Samsung kiest direct de aanval, omdat zij bang zijn dat consumenten door de negatieve uitlatingen zullen afhaken voor de Samsung Galaxy S5. Zij doen er dan ook alles aan om het toestel wereldwijd te laten slagen. Het moet wel heel raar gaan lopen wil het toestel geen succes gaan worden.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.